Huidtraject L2 - Your Health Concept (2024)

Huidtraject L2

  • Elke twee weken een groepsconsult met tijd voor uitgebreide Q&A.
  • De wetenschap achter het functioneren van jouw biologische klok, de meest onderschatte factor in het oplossen van huidproblemen.
  • De mogelijkheid om via e-mail vragen te stellen.
  • Uitgebreid bloedonderzoek met biomarkers.
  • Persoonlijk adviesconsult n.a.v. jouw bloeduitslag.
  • Behandelplan met voedingsschema.
  • De juiste tools om voorgoed af te rekenen met je klachten.
  • Adviezen en handvaten om na het genezen een gezonde, stralende huid te behouden.

Een consult vindt online plaats, of in onze praktijk
(regio Utrecht).

1.150,00

Wat onze klanten vertellen

Your Health Concept heeft meer dan 350 tevreden klanten. We zijn trots op onze klanttevredenheidsscore van 97%.

Huidtraject L2 - Your Health Concept (2)

Lejla Musaefendic

2024-04-17

Ik heb een goede ervaring met Your Health Concept, vandaar de 5 sterren. Samen met Myrlon en Thomas heb ik een 1 op 1 traject gevolgd om mijn klachten te verhelpen. Ik kwam van best ver met mijn gezondheid en achtergrond en ze hebben me geholpen om de eerste stappen richting de goede kant te zetten. De coaching calls met Myrlon en Thomas hebben mij geholpen om langzaam maar zeker bepaalde gewoontes om te buigen en nieuwe gewoontes toe te passen. A.d.h.v. het persoonlijke behandelplan had ik een duidelijk beeld van hoe ik mijn leven moest gaan leven om van mijn klachten af te komen en wat voor mij belangrijk is. Alle tools en kennis die ik van ze heb gekregen gebruik ik dagelijks en blijf ik voor de rest van mijn leven inzetten om mijn gezondheid te optimaliseren. Als ik vergelijk hoe ik mij voelde voordat ik het traject aanging en na het traject dan kan ik zeggen dat dit een goede investering is geweest! Als je langere tijd kampt met gezondheidsklachten zou ik YHC zeker aanraden. Ze nemen de tijd voor je en nemen je klachten serieus. Het is een goede investering die je hele leven lang meegaat. Myrlon, Thomas en Ruud: bedankt!

Huidtraject L2 - Your Health Concept (3)

Maarten Paas

2024-04-08

Goede informatie en duidelijk advies!

Huidtraject L2 - Your Health Concept (4)

Annejan Hille Ris Lambers

2024-04-05

Unieke benadering op gezondheid. Na zelf al veel onderzoek gedaan te hebben, en geëxperimenteerd te hebben met van alles, heeft Thomas me van nieuwe en effectieve informatie voorzien. Deze informatie is in mijn optiek essentieel om het lichaam en zijn werking goed te kunnen begrijpen en hier interventies op toe te passen. Ik raad het iedereen aan, of je net begint aan ‘gezonder’ willen worden of juist al verder hiermee (denkt) te zijn.

Huidtraject L2 - Your Health Concept (5)

Karima Akachkach

2024-03-29

Mijn zoon heeft vorig jaar zomer bij YHC een huidtraject gevolgd voor zijn eczeem. Hij had jaren lang last van ernstige eczeem, tot bloedens aan toe door het open krabben. Iedere nacht wakker van het krabben en de pijn die daarna volgde. Soms wist hij niet waar hij het zoeken moest.De huisarts adviseerde hormoon crème maar dit wilde ik absoluut niet. En daar was toen YHC. Door de geweldige hulp van Thomas en Myrlon hebben we de juiste tools meegekregen om er vanaf te komen. Ik was eerst even bang dat het traject lastig zou zijn voor mijn zoon, hier een daar een hobbel. Maar ik ben zo blij dat we hebben doorgezet. Het is zo bijzonder om de before en after foto’s te zien. Zijn huid is prachtig genezen, en de nachten zijn weer rustig!

Huidtraject L2 - Your Health Concept (6)

Muz de Arte

2024-03-22

Zeer leerzaam en heilzaam. Alle "artsen/medici en voedingsdeskundigen en therapeuten" zouden hier verplicht les moeten krijgen en de kinderen zouden het op school moeten leren. Na 10 jaar ellende, ziekenhuizen (o.a. AMC/Erasmus/Canisius-Wilhelmina) in en uit, 5 x aan de hemelpoort geklopt ben ik nu reeds 5 jaar vrij van ontstekingen en herhaalde sepsis. Te gek dat in deze tijd nog mensen ziek worden gepraat met de misplaatste diagnoses van "auto-immuunziekten" en al wat chronisch is. Hopelijk zullen meer en meer mensen dit gaan begrijpen en hun eigen lichaam leren kennen; hoe het werkt en hoe niet. Superdankjewel Thomas en team van Your Health Concept ! Groeten, Michel

Huidtraject L2 - Your Health Concept (7)

Frieke Koopmans - Staffhorst

2024-03-20

Toen ik voor de zomervakantie van 2023 starten met het traject bij Your Health Concept zat ik aan de zware medicatie voor de ziekte van Chrohn met alle bijwerkingen van dien. Mijn grootste wens: Chrohn niet chronisch krijgen en het stoppen met medicatie. Een intensief traject volgde, waarin licht en voeding een grote rol spelen. Niet alle stappen waren makkelijk en vragen veel discipline, maar waar een wil is, is een weg. Eind december was het moment zover, ik ging stoppen met mijn medicatie. Nu in maart kan ik zeggen dat het super goed met mij gaat en dat mijn bloedonderzoek (regulier) dit ook aantoont. Hoe fijn is het dat ik weer grip heb op mijn eigen gezondheid. Ik heb inmiddels een toolbox verzameld waar ik mee aan de slag kan en daarmee ben ik niet alleen gezonder geworden, maar ook mijn gezin met mij mee. Ik zou het iedereen aanraden!

Huidtraject L2 - Your Health Concept (8)

RelexZ Massage Chairs

2024-03-20

Doe jezelf een plezier en leer hoe je lichaam werkt en waarom het niet werkt. Dit zouden we op school geleerd moeten hebben, maar gelukkig kan het nu ook via Your Health Concept. Ik zal nog een persoonlijke update plaatsen van de ellende die ziekte wordt genoemd, terwijl we gewoon onwetend zijn en moeten leren ons lichaam te begrijpen en dus ook beter te laten worden. Veel dank Thomas & team!

Huidtraject L2 - Your Health Concept (9)

xlexi krabshuis

2024-03-20

ik heb de diagnose ziekte van crohn al vanaf 2012 en in het ziekenhuis hoor je alleen maar dat je er niks aan kan doen behalve medicijnen slikken om de ontsteking onder controle te houden en ik heb jaren lang heel veel soorten dieeten geprobeerd om het onder controle te krijgen en dit is het enige wat voor mij echt heeft geholpen YHC heeft mijn hele kijk op gezondheid veranderd ik raad iedereen aan met wat voor klachten dan ook om hier een traject te starten en zoveel te leren over hoe je je eigen lichaam kan verbeteren👌

Huidtraject L2 - Your Health Concept (10)

Laurens B

2024-03-19

De afgelopen 4 maanden ben ik onder behandeling geweest bij YHC.Ik ben echt super enthousiast!Na jarenlange problemen met mijn buik ben ik daar nu eindelijk van af. Voordat ik bij YHC terecht kwam had ik de standaard medische molen al gehad. Met onderzoeken, diëtisten, zakjes vezels etc. niets hielp.Na een paar dagen leven volgens het your health concept namen de klachten al wat af. En na een week of 8 waren de klachten al voor ca. 80% weg.In de eerste periode van het traject nam de energie iets af en had ik het wat kouder. (Traject liep ook in de winter)Maar na een maand of twee is mijn energie enorm toegenomen en heb ik het eigenlijk nooit meer koud.Slapen was ook al jaren een issue. Maar tegenwoordig is mijn slaap ritme helemaal hersteld. Mijn systeem geeft vanzelf een signaal om naar bed te gaan en ik word uitgerust vóór de wekker wakker.Het was geen doel, maar een mooie bijwerking: Mijn vetpercentage is nu 10% en op mijn 43e een sixpack is erg fijn ;-)

Huidtraject L2 - Your Health Concept (11)

jari bekaert

2024-01-18

For someone that is passionate about being a healthy individual and searching for everything that could help me, I can honestly say that this intake call gave me a complete other perspecitve on the things that I have been studying for years now. It really opened my eyes. You can really feel the passion & enthousiasm of Thomas. He tells you what you need to hear and not what you want to hear. Recommend it to everyone.

Google rating score: 4.9 of 5, based on 94 reviews

Huidtraject L2 - Your Health Concept (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6122

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.