Hoe je 24 uur van Le Mans kunt bekijken In Nederland op Discovery Plus [Live Streaming] (2024)

Stel je de spanning voor om een van de meest prestigieuze races ter wereld live te bekijken vanuit het comfort van je eigen huis. Om 24 uur van Le Mans te kijken In Nederland op Discovery Plus, ontdekte ik dat ExpressVPN een gamechanger is. Met ExpressVPN kan ik gemakkelijk voorbij geografische beperkingen komen en me onderdompelen in de hoogoktaanactie alsof ik daar bij Circuit de la Sarthe ben.

De belangrijkste uithoudingsrace ter wereld is terug en begint vanaf 12 juni 2024 om 10:00:00 (UTC-4), met coureurs die 24 uur lang racen op Circuit de la Sarthe voor de volgende WEC-ronde. Als je net als ik bent en wilt Discovery Plus bekijken In Nederland, is een VPN zoals ExpressVPN een must. Vertrouw me, je wilt dit spannende evenement niet missen.

De 24 uur van Le Mans staan bekend om hun slopende uithoudingsformaat, waarbij de winnaar de auto is die de grootste afstand in 24 uur aflegt. In 2023 haalde de GR010 Hybrid van Toyota Gazoo Racing de hoogste snelheid van 342,3 km/u tijdens de Testdag, zoals vermeld door 24h-lemans.

Hoe 24 uur van Le Mans In Nederland te kijken op Discovery Plus? [5 snelle stappen]

Om 24 uur van Le Mans te kijken In Nederland op Discovery Plus, volg je deze 5 eenvoudige stappen:

  1. Meld je aan voor ExpressVPN – Ze hebben servers geoptimaliseerd voor streamingdiensten zoals Discovery Plus.
  2. Download en installeer de ExpressVPN-app op je Android/iOS-apparaat.
  3. Verbind met een server in de VS. (Aanbevolen: New York)
  4. Bezoek de Discovery Plus website en log in of meld je aan.
  5. Zoek naar 24 Hours of Le Mans 2024 en begin met streamen In Nederland

Opmerking: Mis niet het exclusieve aanbod van ExpressVPN - Bespaar tot 49% met exclusieve jaarplannen + 3 maanden gratis!

Kijk 24 uur van Le Mans in Nederland op Discovery Plus 30-dagen geld-terug garantie

Waar kan je 24 uur van Le Mans kijken In Nederland?

Om 24 uur van Le Mans te kijken In Nederland, is Discovery Plus de beste optie. Als je je in een regio bevindt waar deze service is beperkt, kan je met ExpressVPN toegang krijgen. Het stelt je in staat om van ononderbroken streaming te genieten vanaf elke locatie.

Om elk moment van de 24 uur van Le Mans live te volgen, verbind je simpelweg met een Amerikaanse server met ExpressVPN en krijg je toegang tot Discovery Plus. Deze setup zorgt ervoor dat je niets mist van de spannende uithoudingsraces.

Le Mans 2024 belooft een opwindend evenement te worden. Zorg ervoor dat je VPN goed is ingesteld voordat de race begint, zodat je 24 uur van Le Mans In Nederland op Discovery Plus kunt kijken en van elke ronde en pitstop zonder onderbrekingen kunt genieten.

Hoe kan ik 24 uur van Le Mans gratis kijken?

Om de 24 uur van Le Mans gratis te bekijken, abonneer je op ExpressVPN en maak gebruik van de 7-dagen gratis proefperiode van Discovery Plus. Op deze manier kun je van de hele race genieten zonder kosten en met hoogwaardige streaming.

Om 24 uur van Le Mans te kijken In Nederland op Discovery Plus, heb je een betrouwbare VPN zoals ExpressVPN nodig. Het helpt je de inhoud soepel te openen, zodat je geen spannend moment van de race mist.

Lees verder voor de starttijd van de 24 uur van Le Mans en andere details.

Wanneer begint de 24 uur van Le Mans 2024 race?

De 24 uur van Le Mans 2024 begint op zaterdag, 12 juni 2024 om 10:00:00 (UTC-4) en eindigt de volgende dag, zondag 16 juni. Zorg ervoor dat je een herinnering instelt voor deze spannende uithoudingsrace om alle live actie te volgen!

Voor degenen In Nederland, kan ExpressVPN je helpen toegang te krijgen tot Discovery Plus om de 24 uur van Le Mans live te kijken. Deze VPN zorgt ervoor dat je de opwinding van Le Mans 2024 zonder onderbrekingen kunt ervaren.

Wat is het schema voor de 24 uur van Le Mans?

Het schema voor de 24 uur van Le Mans 2024 begint op vrijdag 7 juni met de technische keuring en eindigt met de race van 15 tot 16 juni. Hier is het gedetailleerde schema:

DatumSessieTijd van de sessie
Vrijdag, 7 juniTechnische keuring Dag één4am ET / 10am lokale tijd
Zaterdag, 8 juniTechnische keuring Dag twee4am ET / 10am lokale tijd
Zaterdag, 8 juniStadsprocessie9:30am ET / 3:30pm lokale tijd
Woensdag, 12 juniVrije training 18am ET / 2pm lokale tijd
Woensdag, 12 juniKwalificatie1pm ET / 7pm lokale tijd
Woensdag, 12 juniVrije training 24pm ET / 10pm lokale tijd
Donderdag, 13 juniVrije training 39am ET / 3pm lokale tijd
Donderdag, 13 juniHyperpole2pm ET / 8pm lokale tijd
Donderdag, 13 juniVrije training 44pm ET / 10pm lokale tijd
Zaterdag, 15 juniRacewarming-up6am ET / 12pm lokale tijd
Zaterdag, 15 juniStart van de race10am ET / 4pm lokale tijd
Zondag, 16 juniEinde van de race10am ET / 4pm lokale tijd

Wat is de locatie van 24 uur van Le Mans 2024?

De locatie van de 24 uur van Le Mans is bij het Circuit de la Sarthe, nabij de stad Le Mans, Frankrijk. Dit historische circuit combineert openbare wegen en een speciaal racecircuit, waardoor een unieke en uitdagende baan ontstaat voor de uithoudingsrace.

Om 24 uur van Le Mans te kijken In Nederland op Discovery Plus, gebruik ExpressVPN om toegang te krijgen tot de streamingdienst zonder regionale beperkingen. ExpressVPN zorgt voor een soepele en ononderbroken kijkervaring, zodat je geen enkel moment van deze iconische race mist.

Hoe werkt de Le Mans 24 uur?

Le Mans is het belangrijkste evenement van de WEC en maakt deel uit van de motorsport Triple Crown, die wordt toegekend aan coureurs die de Grand Prix van Monaco, Indianapolis 500 en Le Mans winnen. In 2024 zal de grid bestaan uit drie categorieën: hypercar, LMP2 en LMGT3. Teams rouleren met drie coureurs per auto, waarbij geen enkele coureur meer dan 14 uur racet.

De festiviteiten beginnen het weekend ervoor, maar de officiële trainingen en kwalificaties beginnen op woensdag. De kwalificatie bestaat uit twee sessies, waarbij de snelste auto’s doorgaan naar hyperpole om de startposities te bepalen. De hoofdrace begint met een rollende start, geleid door een safety car, en duurt 24 uur.

Welke teams nemen deel aan de 24 uur van Le Mans 2024?

De teams voor de 24 uur van Le Mans 2024 omvatten enkele van de grootste namen in de motorsport, verdeeld over drie categorieën: Hypercar, LMP2 en LMGT3. Hier is de lijst van deelnemende teams:

CategorieTeams
HypercarFerrari, Alpine, BMW, Isotta Fraschini, Peugeot, Lamborghini, Cadillac, Toyota, Porsche
LMP2United Autosports, Inter Europol Competition, Nielsen Racing, Algarve Pro Racing, Graff Racing, Panis Racing, WRT
LMGT3Aston Martin, Ford, BMW, Lamborghini, Porsche, Lexus, Corvette, McLaren, Ferrari

Deze teams brengen een mix van veteranenervaring en nieuw talent, wat een spannende race belooft.

Welke klassen auto’s nemen deel aan de 24 uur van Le Mans?

De auto’s voor de 24 uur van Le Mans zijn verdeeld in 3 hoofdklassen voor de race van 2024:

  1. Hypercar: De hoogste klasse met de snelste en technologisch meest geavanceerde auto’s. Deze klasse omvat fabrikanten zoals Ferrari, Toyota, Porsche en Lamborghini.
  2. LMP2 (Le Mans Prototype 2): Een klasse voor priveteams met minder krachtige maar zeer competitieve prototypeauto’s. In deze categorie zijn teams zoals United Autosports en Inter Europol Competition vertegenwoordigd.
  3. LMGT3: De nieuwste klasse, met Grand Touring auto’s van fabrikanten zoals Aston Martin, BMW, Ferrari en Corvette.

Deze klassen zorgen voor een gevarieerde en spannende competitie op het iconische Circuit de la Sarthe.

Wat zijn de laatste updates voor de 24 uur van Le Mans 2024?

Het laatste nieuws over de 24 uur van Le Mans richt zich op de resultaten van de Testdag. Tijdens de Testdag namen alle teams deel aan twee sessies van drie uur om gegevens te verzamelen en zich voor te bereiden op de race.

De snelste tijd van de Testdag werd zondagmiddag geregistreerd door Kévin Estre in de Porsche Penske Motorsport #6 Porsche 963, met een gemiddelde snelheid van 237,13 km/u. Dit is een significante verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen Antonio Giovinazzi een ronde van 03:29.504 registreerde in een Ferrari.

VPNScore7.3

Keuze van de redactie

ExpressVPN De beste VPN om 24 uur van Le Mans in {region variation&2&} Discovery Plus te kijken

Ontvang ExpressVPN

Prijs

$6.67/mo

Servers

3,000+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

British Virgin Islands

Installatiegemak

Industry Ratings: 7.4

7.4

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 7.6

7.6

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 6.1

6.1


ExpressVPN: De beste VPN om 24 uur van Le Mans In Nederland te kijken op Discovery Plus

⭐Als de topaanbeveling van de redacteur is ExpressVPN ideaal om 24 uur van Le Mans te kijken In Nederland op Discovery Plus. Met indrukwekkende downloadsnelheden van 92,26 Mbps en uploadsnelheden van 89,45 Mbps kun je genieten van hoogwaardige streaming zonder onderbrekingen. Dit zorgt ervoor dat je geen enkel spannend moment van de race mist.

Volgens ons VPNScore onderzoek loopt ExpressVPN iets achter op NordVPN in sommige statistieken. Echter, uit mijn persoonlijke ervaring blijkt dat ExpressVPN uitblinkt in bruikbaarheid en prestaties. Laadtijden zijn merkbaar korter in vergelijking met andere VPN’s. Met enkele duizenden servers verspreid over 105 landen, is het de beste VPN voor Discovery Plus In Nederland.

Hoe je 24 uur van Le Mans kunt bekijken In Nederland op Discovery Plus [Live Streaming] (1)

Kijk 24 uur van Le Mans In Nederland op Discovery Plus

Aanbevolen server: New York

ExpressVPN biedt eersteklas beveiligingsfuncties, waaronder TrustedServer-technologie, Network Lock kill switch en versleuteling van de hoogste klasse. Deze functies zorgen ervoor dat je online activiteiten privé en veilig zijn, waardoor het een betrouwbare keuze is voor streaming.

ExpressVPN ondersteunt een breed scala aan apparaten, zodat je tot 8 apparaten tegelijk kunt verbinden. Of je nu een computer, smartphone, tablet of smart-tv gebruikt, ExpressVPN zorgt voor een naadloze verbinding op al je apparaten.

De Mediastreamer-functie van ExpressVPN stelt je in staat om te streamen op apparaten die niet standaard VPN’s ondersteunen, zoals gameconsoles en smart-tv’s. Dit betekent dat je van je favoriete shows en sportevenementen kunt genieten zonder gedoe.

ExpressVPN biedt uitstekende klantenondersteuning, 24/7 beschikbaar om je te helpen bij eventuele problemen. Hun responsieve ondersteuningsteam zorgt ervoor dat je altijd 24 uur van Le Mans kunt kijken In Nederland op Discovery Plus zonder onderbrekingen.

Exclusieve deal:

Lezers van VPNRanks kunnen een speciale deal krijgen op EUR 6.24/mo (US$ 6.67/mo) - Bespaar tot 49% met exclusieve jaarplannen + 3 maanden gratis, inclusief een 30-dagen geld-terug garantie, die tevredenheid garandeert en flexibiliteit biedt.

Kijk 24 uur van Le Mans in Nederland op Discovery Plus 30-dagen geld-terug garantie

Hide Content

Toon alles

24 Hours of Le Mans

  • Date : Invalid@date or
  • Event Name : 24 Hours of Le Mans
  • Event Platform : Discovery Plus
  • Watch 24 Hours of Le Mans In Nederland on Discovery Plus

Bekijk meer gidsen van Discovery Plus op VPNRanks:

  • Kijk Ready to Love Make a Move Seizoen 1 In Nederland op Discovery Plus: Volg romantische reizen en oprechte verbindingen.
  • Kijk The Haunted Museum tv-serie In Nederland op Discovery Plus: Beleef huiveringwekkende verhalen over spookachtige artefacten.

FAQ’s

Ja, Le Mans duurt precies 24 uur. De race begint om 16:00 uur lokale tijd op zaterdag en eindigt om 16:00 uur lokale tijd op zondag, waardoor het een continue uithoudingswedstrijd is die een volle periode van 24 uur duurt​.

De regels voor de 24 uur van Le Mans omvatten het hebben van teams van drie coureurs die de rijtaken moeten afwisselen, waarbij geen enkele coureur meer dan 14 uur in totaal mag rijden. De race heeft drie klassen auto’s: Hypercar, LMP2 en LMGT3, elk met specifieke technische specificaties. De race begint met een rollende start, geleid door een safety car, en de winnaar is de auto die de grootste afstand aflegt in 24 uur.

Om de 24 uur van Le Mans te kijken In Nederland, kun je Discovery Plus gebruiken. Vanwege geografische beperkingen heb je echter een VPN zoals ExpressVPN nodig om Discovery Plus vanuit het buitenland te openen. ExpressVPN stelt je in staat om verbinding te maken met een Amerikaanse server, waardoor je de race naadloos kunt streamen vanaf elke locatie ter wereld.

Om 24 uur van Le Mans 2024 te kijken In Nederland, kun je Discovery Plus gebruiken. Vanwege geografische beperkingen wordt het aanbevolen om een VPN zoals ExpressVPN te gebruiken.

Afsluiten

Om 24 uur van Le Mans te kijken In Nederland op Discovery Plus, heb je een betrouwbare VPN nodig zoals ExpressVPN. Dit stelt je in staat om voorbij alle geografische beperkingen te gaan en de hele race live te streamen, waar je ook bent.

Kortom, mis de kans niet om deze iconische race te ervaren. Met ExpressVPN kun je eenvoudig toegang krijgen tot Discovery Plus en beginnen met het streamen van de 24 uur van Le Mans. Maak je klaar om te genieten van elk spannend moment van dit uithoudingsevenement!

Hoe je 24 uur van Le Mans kunt bekijken In  Nederland op Discovery Plus [Live Streaming] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6371

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.