Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (2024)

Heb je de liefdesbeten de laatste tijd gevoeld? In deze blog zullen we enkele van de De beste relaties zijn te zien op Discovery Plus in Nederland Om je onbeantwoorde liefde te verzachten, hebben we niemand minder dan de beste shows voor je samengesteld. De meeste van deze shows zijn beschikbaar in de Amerikaanse bibliotheek, dus zorg ervoor dat je ExpressVPN pakt om toegang te krijgen tot de VS Discovery Plus in Nederland.

Voor deze lijst tellen we af op twintig onmisbare liefdesshows Inclusief nieuwe seizoenen en verse releases. Dus als je een crush hebt om te bekennen, zorg er dan voor om nu onze lijst te bekijken.

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland [Korte handleiding]

Discovery Plus staat meestal bekend om reality-tv en survivalistische series, maar voor januari hebben ze het programma opgepept. Deze keer brengen ze al hun on demand content in januari en tegen een betaalbare prijs Discovery Plus kosten in Nederland Dus, als je iets voelt in de lucht, bereid je dan voor om onze te bekijken. moet liefdesshows zien op Discovery Plus hieronder.

90 Dagen Dagboeken

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (1)

Regisseur: N/A

Schrijver: N/A

Gegoten: Tom Brooks, Rebecca Parrott, Zied Hakimi

IMDB-beoordeling: 5,8 op 10

Uitvoeringstijd: 42 minuten

Sterren: Rebecca Parrott, Mariah Fineman, Tom Brooks

Uitgavejaar: 2021

Aantal seizoenen: 5

Aanhangwagen: 90 Dagen Dagboeken Trailer

Voormalige partners uit de 90 Day Fiancé franchise delen glimpen van hun dagelijks leven terwijl ze te maken krijgen met de voortdurende COVID-19 pandemie en de verschillende obstakels die het met zich meebrengt voor hun relaties. Zorg ervoor dat je het bekijkt ExpressVPN Als je alle beste tv-shows op Discovery Plus wilt bekijken. Laten we het nu hebben over de beste 90 dagen Fiance shows op Discovery+ Plus.

90 Dagen Verloofd

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (2)

Regisseur: Jessica Hernandez, Kevin Rhoades, Kevin Rhoades

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Azan Tefou, Nicole Nafziger, Mike Youngquist

IMDB-beoordeling: 6,4 op 10

Uitvoeringstijd: 1 uur en 25 minuten

Sterren: Nicole Nafziger, Mike Youngquist, Natalie Podiakova

Uitgavejaar: 2014

Aantal seizoenen: 10

Aanhangwagen: 90 Dagen Verloofd Trailer

Stellen in deze unieke reis hebben koppels slechts 90 dagen om een levensveranderende beslissing te nemen: of ze gaan trouwen of hun internationale partners terug naar huis sturen. Dankzij het speciale 90 Day Fiance visum gaan buitenlandse verloofdes op reis naar de Verenigde Staten, waar ze voor het eerst samen gaan wonen met hun partners.

Binnen dit beperkte tijdsbestek moeten elk koppel worstelen met de keuze tussen trouwen of uit elkaar gaan, wat een extra laag druk toevoegt aan de al complexe dynamiek van interculturele relaties. Abonneer op ExpressVPN zodat je naadloos alle beste relatieprogramma’s op Discovery Plus kunt bekijken in Nederland.

90 Day Fiance Pillow Talk: Liefde in het paradijs

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (3)

Regisseur: Elyssa Budd

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Veronica Rodriguez, Robert Springs, Kobe Blaise

IMDB-beoordeling: 6,2 op 10

Uitvoeringstijd: 39 minuten

Sterren: Annie Suwan, Tim Malcolm, Veronica Rodriguez

Uitgavejaar: 2019

Aantal seizoenen: 25

Aanhangwagen: 90 Day Fiance Pillow Talk: Liefde in het Paradijs Trailer

Vier koppels, die de liefde in het Caribisch gebied hebben ontdekt, zijn optimistisch dat hun relatie stand zal houden, ondanks de uitdagingen van afstand en incidenteel drama. Tijdens deze romantische reis navigeren deze koppels door de complexiteit van het over kilometers heen onderhouden van hun liefde, waarbij ze ernaar streven obstakels te overwinnen en een duurzame band op te bouwen.

De show legt de hoogte- en dieptepunten vast terwijl deze koppels werken aan het in stand houden van hun Caribische relaties en onderzoekt de veerkracht van hun liefde te midden van geografische scheiding en de onvermijdelijke ups en downs van romantische verwikkelingen.

90 Dagen Verloofde: De Andere Kant

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (4)

Regisseur: N/A

Schrijver: Laurie Ulster

Rolbezetting: Kenneth Niedermeier, Jenny Slatten, Mary Demasu-ay

IMDB-beoordeling: 6,7 op 10

Uitvoeringstijd: 1 uur en 25 minuten

Sterren: Kenneth Niedermeier, Jenny Slatten, Sumit Singh

Uitgavejaar: 2019

Aantal seizoenen: 5

Aanhangwagen: 90 Dagen Verloofde: De Andere Kant Trailer

In 90 Day Fiance: The Other Way, Amerikanen maken een levensveranderende verhuizing naar een buitenlandse land voor de liefde. Deze Discovery Plus TV-serie onderzoekt of hun beslissing om hun leven vanuit de Verenigde Staten te verplaatsen zal leiden tot een succesvolle en vervullende relatie, of dat ze zichzelf zullen vinden met gebroken harten en terugkeren naar huis.

Terwijl deze individuen een sprong in het diepe nemen voor liefde, ontvouwt de show de uitdagingen en emotionele reis die ze doormaken terwijl ze de complexiteit van liefde over grenzen heen navigeren. Zorg ervoor dat je het krijgt ExpressVPN om allemaal te streamen beste Discovery Plus shows in.

90 Dagen Verloofde Kussensessie: De Andere Kant

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (5)

Regisseur: Elyssa Budd

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Veronica Rodriguez, Robert Springs, Kobe Blaise

IMDB-beoordeling: 6,2 op 10

Uitvoeringstijd: 39 minuten

Sterren: Tim Malcolm, Annie Suwan, Veronica Rodriguez

Uitgavejaar: 2019

Aantal seizoenen: 25

Aanhangwagen: 90 Day Fiance Pillow Talk: The Other Way Trailer

Na het einde van hun internationale relaties, betreden zes singles uit het 90 Day Fiancé universum opnieuw de datingwereld. Ze gaan op een reis, waarbij ze de uitdagingen van eerste dates aangaan en op zoek gaan naar liefde opnieuw.

Na de tegenslagen in hun vorige relaties, verkennen deze individuen nieuwe verbindingen, hopend om gezelschap te vinden en misschien zelfs blijvende liefde onderweg te ontdekken.

De serie legt hun ervaringen vast terwijl ze navigeren door de complexiteit van relaties, en biedt hen een frisse start in de zoektocht naar romantiek. Abonneer je op ExpressVPN zodat je naadloos alle beste relatieprogramma’s op Discovery Plus kunt bekijken in Nederland.

90 Dagen: Het Single Leven

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (6)

Regisseur: N/A

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Natalie Podiakova, Ed Brown, Colt Johnson

IMDB-beoordeling: 5,9 op 10

Uitvoeringstijd: 1 uur

Sterren: Natalie Podiakova, Ed Brown, Debbie Johnson

Uitgavejaar: 2021

Aantal seizoenen: 4

Aanhangwagen: 90 Dagen: De Single Leven Trailer

Zes alleenstaanden uit het 90 Day Fiancé universum betreden opnieuw de dating scene nadat hun internationale relaties zijn ingestort. Deze groep begint aan een reis, waarbij ze de uitdagingen van eerste dates navigeren en op zoek gaan naar herontdekking van liefde.

In de nasleep van hun eerdere ervaringen, verkennen deze individuen de mogelijkheden van nieuwe verbindingen, hopend op het vinden van gezelschap en misschien zelfs blijvende liefde in het proces.

De serie legt hun avonturen vast terwijl ze de complexiteit van relaties navigeren, en biedt een frisse start in het rijk van romantiek. Om deze show te bekijken op Slimme TV, reken op ExpressVPN‘s MediaStreamer.

Verslaafd aan Huwelijk

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (7)

Regisseur: N/A

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Shae Malbrough, Monette Dias, Amy Compton

IMDB-beoordeling: 4,7 op 10

Uitvoeringstijd: 42 minuten

Sterren: Amy Compton, Shae Malbrough, Kecia Clarke

Uitgavejaar: 2021

Aantal seizoenen: 1

Aanhangwagen: Verslaafd aan de Trailer van het Huwelijk

Verslaafd aan het huwelijk volgt vier vrouwen die een voorliefde hebben voor het zeggen van “Ik doe” en zijn enthousiast om opnieuw aan de huwelijksreis te beginnen. De serie duikt in hun leven, waarin hun liefde voor het huwelijk wordt onderzocht en de vraag of de mannen in hun leven even goed voorbereid zijn op nog een reis naar het altaar.

De show geeft een kijkje in de complexiteit van liefde, toewijding en de zoektocht naar huwelijksgeluk voor deze vier individuen. Met ExpressVPN Je kunt Addicted to Marriage streamen, en al je favoriete Discovery Plus shows op iPad.

Achter elke man

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (8)

Regisseur: N/B

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Will Packer, Stevie J, Heather Packer

IMDB-beoordeling: 7,2 op 10

Uitvoeringstijd: 1 uur Sterren: Stevie J, Faith Evans, Will Packer

Uitgavejaar: 2020

Aantal seizoenen: 1

Aanhangwagen: Achter elke man Trailer

Achter elke man viert de vrouwen achter beroemde mannen, en werpt licht op hun passies, uitdagingen en opofferingen die ze hebben gemaakt om hun partners te ondersteunen die in de schijnwerpers staan.

De show belicht de vaak over het hoofd geziene verhalen van deze vrouwen, waarbij hun integrale rol in het leven van de mannen die we bewonderen wordt getoond. Abonneer op ExpressVPN zodat je naadloos alle beste relatieprogramma’s kunt bekijken op Discovery Plus in Nederland.

David & Annie: Na de 90 dagen

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (9)

Regisseur: N/A

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Annie Suwan, David Toborowsky

IMDB-beoordeling: 6,8 op 10

Uitvoeringstijd: 22 minuten

Sterren: David Toborowsky, Annie Suwan

Uitgavejaar: 2022

Aantal seizoenen: 2

Aanhangwagen: David & Annie: Na de 90 Dagen Trailer

Ja, David & Annie: Na de 90 dagen heeft het gehaald tot onze wat te bekijken op Discovery Plus in Nederland lijst. Het volgt het leven van David en Annie terwijl ze de reis navigeren na hun eerste 90 dagen periode. Het stel uit hun wens om Annie’s broer, Jordan, en neef, Amber, naar de VS te brengen.

Het verhaal ontvouwt zich terwijl ze het adoptieproces doorlopen voor Jordan en Amber. Daarnaast overweegt Annie de mogelijkheid om haar eigen gezin te starten, waarbij ze de uitdagingen en beslissingen verkent die bij dit aspect van hun leven komen kijken.

Abonneren op ExpressVPN zodat je naadloos alle beste relatieprogramma’s kunt bekijken op Discovery Plus in Nederland.

Familie of Verloofde?

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (10)

Regisseur: Henry Cota

Schrijver: Hannah Mendelson

Rolbezetting: Allycin Powell-Hicks, Tracy McMillan, Keron Cutkelvin Keron

IMDB-beoordeling: 8,1 op 10

Uitvoeringstijd: N/A

Sterren: Tracy McMillan, Keron Cutkelvin, Allycin Powell-Hicks

Uitgavejaar: 2019

Aantal seizoenen: 3

Aanhangwagen: Familie of Verloofde Trailer

“Familie of Verloofde” Vangt de interacties van acht verloofde stellen op, terwijl ze hun sceptische families bij elkaar brengen op één plek. Met slechts drie dagen samen, tikt de klok voor de stellen om te bepalen of ze door zullen gaan met hun plannen om te trouwen.

De show duikt in de dynamiek tussen de koppels en hun families, waarbij de uitdagingen en beslissingen die ze tijdens deze beperkte periode tegenkomen worden onderzocht. Het is gemakkelijk een van mijn favoriete beste relatieshows van 2024.

Fatale Geloften

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (11)

Regisseur: Laurel Baker, Boris Rodriguez, Alba Gil

Schrijver: Laurel Baker, Lori Braun, Carolyn Saunders

Rolbezetting: Kathleen Fee, Kristian Hodko, Steve Barry

IMDB-beoordeling: 6,8 op 10

Uitvoeringstijd: 1 uur

Sterren: Steve Barry, Kathleen Fee, Kristian Hodko

Uitgavejaar: 2012

Aantal seizoenen: 7

Aanhanger: Fatale Geloften Trailer

Een vrouw die een scheiding heeft doorgemaakt (Cynthia Gibb) voelt zich aangetrokken tot een charmante man (John Stamos). Echter, naarmate hun relatie zich ontvouwt, ontdekt ze dat hij niet is wie hij lijkt te zijn en een bedreiging vormt vanwege zijn bedrieglijke en gewelddadige gedrag.

Het verhaal ontvouwt zich en onderzoekt de uitdagingen en gevaren die ontstaan wanneer liefde een onverwachte en gevaarlijke wending neemt. Met de beste Discovery Plus VPN in Nederland, je kunt naadloos Fatal Vows streamen.

Vind Liefde LIVE

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (12)

Regisseur: Sukanya Krishnan

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Graig F. Weich, Razor Rizzotti

IMDB-beoordeling: N/A

Uitvoeringstijd: N/A

Sterren: Jessy Peralta, Graig F. Weich, Razor Rizzotti

Uitgavejaar: 2020

Aantal seizoenen: 1

Aanhangwagen: Vind Liefde LIVE Trailer

Het vinden van liefde tijdens quarantaine heeft een nieuwe wending genomen met online videochat-dating. In de aflevering van 20 juli 2020 vonden Emily en Graig Weich, een striptekenaar uit New York, hun match. Onze missie is om individuen te helpen bij het ontdekken van liefde via dit unieke en boeiende platform.

Of je nu in quarantaine zit of gewoon op zoek bent naar verbinding, de wereld van online videochat is een veelbelovende manier geworden om betekenisvolle verbindingen te maken en gezelschap te vinden. Blijf lezen voor de beste shows op Discovery Plus.

Vind Mijn Eerste Liefde

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (13)

Regisseur: Kers Healey

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Kers Healey

IMDB-beoordeling: N/A

Uitvoeringstijd: N/A

Sterren: Kers Healey

Uitgavejaar: 2016

Aantal seizoenen: 1

Aanhanger: Vind Mijn Eerste Liefde Trailer

Heb je je ooit afgevraagd over “Degene die ontsnapte?” Duik in het emotionele avontuur van “Vind Mijn Eerste Liefde” Terwijl een verliefd persoon begint aan een achtbaanreis om een verloren vlam te herontdekken.

De brandende vraag blijft: Zal de vonk weer overslaan? Doe mee met de spanning en oprechte momenten terwijl ze de ups en downs navigeren van het opnieuw verbinden met een oude liefde.

Maak je klaar voor een oprechte verkenning van tweede kansen, liefde en de mogelijkheden die komen met het herstellen van een verbinding die verloren leek te zijn. Voordat je begint, laat je alle verwachtingen los en open je hart voor wat er kan komen annuleer Discovery Plus abonnement in Nederland, bekijk zeker Find My First Love.

Vriendinnen Check In

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (14)

Regisseur: Kimmi Scott

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Tom Forman, Ebony McClain, Sharon Brathwaite

IMDB-beoordeling: Niet van toepassing

Uitvoeringstijd: N/A

Sterren: Kimmi Scott

Uitgavejaar: 2020

Aantal seizoenen: 1

Aanhangwagen: Meiden Check In Trailer

Leun op je goede vriendinnen voor steun, vooral tijdens quarantaine! Sluit je aan bij een groep van vier vrouwelijke beroemde vrienden terwijl ze elke week verbinding maken via een virtuele chatroom, met behulp van wat technologie en veel zusterschap.

Maak je klaar voor onvoorspelbare momenten en betekenisvolle gesprekken terwijl deze vrienden samen het leven doorlopen, waarbij ze bewijzen dat sterke banden alles kunnen doorstaan – zelfs een pandemie.

Deel lachen, geheimen en oprechte gesprekken in deze hartverwarmende serie die de kracht van vriendschap viert tijdens uitdagende tijden. Vergeet niet om Girlfriends Check In te bekijken op Discovery Plus gratis proefperiode in Nederland Het is nu tijd om te praten over de nieuwe shows op Discovery Plus.

Ik hou van een mama’s jongen

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (15)

Regisseur: Alicia Arnold

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Shekeb Sekander, Nancy Hernandez, Robert Hernandez

IMDB-beoordeling: 5,1 op 10

Uitvoeringstijd: 42 minuten

Sterren: Emily Chu, Laila Sekander, Shekeb Sekander

Uitgavejaar: 2020

Aantal seizoenen: 3

Aanhangwagen: Ik hou van een Mama’s Boy Trailer

Wanneer een vrouw valt voor een man met een dominante moeder, wordt het interessant! Sluit je aan bij vier jonge vrouwen terwijl ze strijden om de belangrijkste vrouw in het leven van hun man te worden, terwijl ze hopen dat deze mama’s jongens eindelijk het touw zullen doorknippen.

Liefde staat centraal als relaties op de proef worden gesteld in deze vermakelijke zoektocht naar romantiek, waarin de dames niet alleen het hart van hun man proberen te winnen, maar ook de uitdagingen aangaan die gepaard gaan met overbezorgde moeders. Maak je klaar voor een oprechte reis vol liefde, gelach en een vleugje competitie in Discovery Plus-shows 2023.

Hartzeer Eiland

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (16)

Regisseur: Nicola Griffin, Darryl Mcewen

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Kristian Barbarich, Olivia Lewis, Ryan Hubbard

IMDB-beoordeling: 6,4 op 10

Uitvoeringstijd: N/A

Sterren: Mark Dye, Kristian Barbarich, Olivia Lewis

Uitgavejaar: 2018

Aantal seizoenen: 3

Aanhangwagen: Heartbreak Island Trailer

Heartbreak Island verhoogt de opwinding terwijl alleenstaande mannen en vrouwen gedurfde stappen nemen om hun perfecte match te ontdekken en strijden voor de kans om $100.000 te winnen. Voel de spanning stijgen terwijl deelnemers alles op het spel zetten, hun hart op het spel zetten in de zoektocht naar liefde en een aanzienlijke prijs.

Met emoties die hoog oplopen en de inzet nog hoger, belooft deze spannende serie een achtbaan van romantiek, uitdagingen en de zoektocht naar een levensveranderende beloning. Dat is ongeveer een van de mooie TLC Discovery+ Plus shows.

90 Dagen Verloofde: Liefde in het Paradijs

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (17)

Regisseur: N/A

chrijver: N/A

Rolbezetting: Sherlon Mcinnis, De Juan VaLentine, Amber Graney

IMDB-beoordeling: 5,8 op 10

Uitvoeringstijd: 45 minuten

Sterren: Carlos Jiménez, Sherlon Mcinnis, Aryanna Sierra

Uitgavejaar: 2021

Aantal seizoenen: 3

Aanhanger: 90 Dagen Verloofde: Liefde in het Paradijs Trailer

Volg vier koppels die liefde hebben ontdekt in het Caribisch gebied, in de hoop dat hun relaties zullen blijven bestaan ondanks de afstand en af en toe drama. Reis met deze koppels mee terwijl ze uitdagingen aangaan, kloven overbruggen en hun liefde sterk proberen te houden.

De serie biedt een mix van romantiek, avontuur en de complexiteit van langeafstandsrelaties, en geeft kijkers een inkijkje in de unieke dynamiek die de reis van elk koppel om hun Caribische liefde te behouden vormt. Ondanks de 5.3 IMDb-beoordeling wordt het beschouwd als een van de beste relatieprogramma’s in Nederland op Discovery+.

Liefdesdoelen

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (18)

Regisseur: Brandon Cornett

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Daniel Fernando Acosta, Tonja Brown, Denzell Dandridge

IMDB-beoordeling: 5,3 op 10

Uitvoeringstijd: 1 uur en 36 minuten

Sterren: Denzell Dandridge, Tonja Brown, Daniel Fernando Acosta

Uitgavejaar: 2022

Aantal seizoenen: N/A

Aanhangwagen: Liefdesdoelen Trailer

Love Goals gaat over een kleine goochelaar zonder atletisch talent die moet deelnemen aan een voetbaltoernooi om het hart van de vrouw van wie hij houdt te winnen. Door elementen van magie en sport te combineren, ontvouwt het verhaal zich terwijl de hoofdpersoon uitdagingen aangaat in zijn zoektocht naar liefde.

De serie biedt een unieke mix van humor, romantiek en persoonlijke groei, waardoor er een vermakelijk verhaal ontstaat dat kijkers betrokken houdt met onverwachte wendingen en heerlijke momenten. Als je nog niet tevreden bent, blijf dan lezen voor meer beste relatieshows op Discovery+.

Liefde & Huwelijk: Huntsville

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (19)

Regisseur: Andrew Hoagland, Angela Y. Dugan, Chrissy Jean Dodson

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Louis Whitlow, Keke Jabbar, Melody Shari

IMDB-beoordeling: 5,8 op 10

Uitvoeringstijd: N/A

Sterren: Melody Holt, Martell Holt, Kimmi Scott

Uitgavejaar: 2019

Aantal seizoenen: 6

Aanhanger: Liefde & Huwelijk: Huntsville Trailer

Liefde & Huwelijk: Huntsville volgt drie krachtige Afro-Amerikaanse stellen die zich inzetten voor de groei van Huntsville, Ala. Terwijl ze de balans proberen te vinden tussen werk en privéleven, onthult de serie de uitdagingen en overwinningen die elk dynamisch stel tegenkomt.

Van ondernemersactiviteiten tot familiedynamiek, kijkers krijgen de kans om de complexiteit van hun reis te aanschouwen. De show legt de essentie vast van de bloeiende gemeenschap van Huntsville terwijl het de unieke verhalen van deze koppels verkent.

Met de nadruk op ambitie, liefde en impact op de gemeenschap, biedt Love & Marriage: Huntsville een boeiende portrettering van individuen die streven naar succes en het opbouwen van blijvende verbindingen. Er zijn al 6 seizoenen uitgebracht, maar iedereen wacht op de nieuwe seizoenen op Discovery+ Plus.

Liefde & Huwelijk: D.C.

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (20)

Regisseur: Joshua J. Argue

Schrijver: N/A

Rolbezetting: Monique Samuels, Chris Samuels, Winter Harris

IMDB-beoordeling: 5,5 op 10

Uitvoeringstijd: N/A

Sterren: Winter Harris, Chris Samuels, Monique Samuels

Uitgavejaar: 2022

Aantal seizoenen: 2

Aanhanger: Liefde & Huwelijk: D.C. Trailer

Liefde & Huwelijk: D.C. volgt drie succesvolle stellen terwijl ze zowel zakelijke als persoonlijke ondernemingen navigeren in het gebied van DC, Virginia en Maryland. Kijkers zijn getuige van de delicate balans tussen professionele ambities en persoonlijke relaties en de uitdagingen en overwinningen waarmee elk stel te maken krijgt.

Van chique sociale evenementen tot intieme familiemomenten, de serie legt de essentie vast van hun dynamische levens. De diverse achtergronden en persoonlijkheden van de stellen dragen bij aan een boeiend verhaal, waarbij een meeslepende weergave wordt geboden van liefde, ambitie en de complexe wisselwerking tussen carrière en persoonlijk leven. Zorg ervoor ExpressVPN Om alle beste relatieprogramma’s op Discovery Plus te bekijken in Nederland.

Samenvatting

En dat is alles De beste relaties zijn te zien op Discovery Plus in Nederland Op dit moment. Als je in de stemming bent voor romantiek, zul je genoeg Discovery+ shows vinden in onze selectie hierboven.

Onthoud dat Discovery Plus niet beschikbaar is buiten het Verenigd Koninkrijk, maar met ExpressVPN, en liefde, je kunt alles overwinnen.

Beste Relaties Shows op Discovery Plus in Nederland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6375

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.