Cash App kaarden nieuwe 2022-methode en bakken - Cashoutgod (2024)

Cash App is een mobiele betaaldienst ontwikkeld door Square, Inc. waarmee gebruikers geld naar elkaar kunnen overboeken met behulp van een mobiele-telefoonapp. In deze tutorial leert u hoe u de frauduleuze Cash App kunt gebruiken en gratis geld kunt verdienen.

Cash App is een peer-to-peer geldoverdrachtservice waarmee gebruikers geld kunnen verzenden en ontvangen. … Cash App functioneert ook op dezelfde manier als een bankrekening, waardoor gebruikers een debetkaart krijgen – een zogenaamde ‘Cash Card’ – waarmee ze aankopen kunnen doen met het geld op hun Cash App-account. Cash-app is ontwikkeld door Square Inc.

Wat is Cash App-kaarten?

Cash App Carding is een vorm van creditcardfraude waarbij Carders of Hackers gestolen creditcards gebruiken om te koppelen aan Cash App-accounts voor uitbetalingen en het witwassen van geld. Mensen die dit soort fraude plegen, worden “carders” genoemd. Omdat creditcards na verlies vaak snel worden geannuleerd, bestaat een groot deel van het kaarten uit het testen van de gestolen kaartgegevens om te zien of deze nog werken. Eén manier waarop dieven kaartinformatie kunnen testen, is door aankoopverzoeken op internet in te dienen, iets dat gevolgen kan hebben voor verkopers.

Cash App-kaartmethode

Via deze app kunt u uw USD-dollars in slechts enkele minuten omzetten in Bitcoin. Het heeft ook een handelsfunctie. Je kunt deze app voor meerdere doeleinden gebruiken.

Ik weet dat je deze allemaal al kent, maak je geen zorgen, ik zal je niet veel tijd verspillen. Dit is slechts wat informatie voor de gebruikers die deze app-naam nog niet eerder hebben gehoord.

Sommige mensen denken dat Cash-app-kaarten niet mogelijk zijn omdat het een zeer hoge beveiliging heeft, maar ik zei je dat alles mogelijk is, als je je slimme geest gebruikt, net als andere kaarters.

Ik zeg je niet dat het heel gemakkelijk is en ik zeg ook niet dat het heel moeilijk is. Eigenlijk hangt het helemaal van jou af. Als je deze Cash-app-kaartmethode met heel je hart leert, zul je zeker succes behalen. Het is mijn garantie!

Vereiste hulpmiddelen voor het kaarden van Cash App

Om met succes een cash-app te kunnen gebruiken, heb je een aantal tools nodig die tot een gunstig resultaat zullen leiden

  1. Cash app-account Cash app-account (koop of maak een nieuw account aan) U kunt eenvoudig een account aanmaken via de Cash-app, maar u moet een verificatieproces doorlopen, waardoor uw tijd toeneemt, dus in mijn aanbeveling kunt u één geverifieerd Cash-app-account kopen bij uw vrienden of op het dark web. (Zorg ervoor dat u niet wordt opgelicht door een externe verkoper)
  2. Cc fullz Fullz cc ​​betekent 'Volledige creditcardinformatie'. Dit omvat alle details zoals Cc-nummer, CVV, Exp-datum, SSN, geboortedatum, pincode, postcode, adres, telefoon, e-mail. Net zoals onderstaande schermafbeelding: gebruik alleen fullz cc, andere cc werken niet, je kunt hier cash app cc kopen
  3. VPN of Shocks VPN of Virtual Private Network maken u tijdens het proces anoniem. Het helpt u ook om uw IP-locatie in de VS of het VK afhankelijk te maken van de locatie die u kiest. Shocks is een alternatieve optie voor VPN, u kunt dit gebruiken als IP-adres op uw pc of mobiel. Op internet vindt u veel sites van de shockprovider, blader er gewoon door om er een te kopen premium shocks In mijn aanbeveling premium VPN is de beste optie voor kaarten, maar het is uw keuze die zowel goed als veilig is.
  4. Basiskennis van kaarden
  5. Cash-app BIN Een bankidentificatienummer zijn de eerste vier tot zes cijfers die op betaalkaarten voorkomen. BIN's zijn te vinden op creditcards, betaalkaarten, prepaidkaarten, debetkaarten en cadeaubonnen. Het BIN helpt verkopers bij het evalueren en beoordelen van hun betaalkaarttransacties

Stap voor stap Cash App Carding-methode

Navigeer naar ‘Contant geld toevoegen’ en typ het bedrag in dat je wilt laten uitbetalen. Zorg ervoor dat er voldoende saldo op de kaart staat.

Stap 1Om de cash-app te gebruiken, maakt u een nieuwe account of ontvang een reeds geverifieerd account. Ik heb een aantal accounts, cc, bakken en wat tools te koop.

Om een ​​nieuw account aan te maken, volgt u onderstaande stappen:

U moet het oude account gebruiken omdat het een hoger account heeft slaagkansAls u een nieuw account gebruikt, moet u uw identiteit verifiëren en een transactie uitvoeren voordat u deze gebruikt bij het kaartproces.

Stap 2: Verbind VPN of Shocks met dezelfde locatie als cc

Bijvoorbeeld: als je US cc fullz hebt, open dan VPN en maak verbinding met de Amerikaanse server (zorg ervoor dat je internetverbinding snel genoeg is nadat je VPN hebt aangesloten)

Stap 3: Open nu de cash-app en koppel de cc met de Cash-app

Hier zijn de stappen om cc toe te voegen aan de cash-app

  • Openen contante app
  • Tik op de startknop aan de linkerkant
  • Klik op 'gekoppelde accounts'
  • Klik vervolgens op '+ Creditcard' en voer daar de CC-gegevens in

Let op: als u een oud account gebruikt, verwijder dan de ingebedde gekoppelde kaart voordat u nieuwe cc-gegevens toevoegt.

Stap 4: Voeg vervolgens alle bankrekeninggegevens toe waar u direct wilt uitbetalen of omzetten in BTC

Stap 5: Stort nu geld van de contante app naar uw bankafgifte

Om dit te doen, volgt u gewoon de onderstaande stappen

  • Cash-app openen
  • Tik op Uitbetalen
  • Voer het bedrag in en vul de vereiste gegevens in
  • Selecteer de overdrachtssnelheid
  • Klik ten slotte op Betaaloptie en klaar

Stap 6: Dat is alles, nu wordt het geld naar uw bankafschrift of geselecteerde rekening verzonden.

U kunt Bank Drop gebruiken in plaats van uw eigen rekening, omdat het gebruik van uw eigen rekening riskant kan zijn. Het is dus beter om iemands rekening te gebruiken of Drop te gebruiken.

In mijn aanbeveling converteer je gewoon de USD naar BTC en breng je deze BTC over naar een andere portemonnee. Het is een van de veilige manieren om uit te betalen via de cash-app zonder betrapt te worden.

Uitbetalingslimiet voor contante app:

U kunt tot 280$ per week en 1000$ per maand uitbetalen met een niet-geverifieerd account, maar u kunt de limiet verhogen door uw identiteit op elk gewenst moment te verifiëren.

U hoeft alleen maar uw echte naam, geboortedatum en SSN-nummer te gebruiken. Zodra u dit heeft geverifieerd, kunt u maximaal $ 7500 per week uitbetalen. Als u niet kunt verifiëren, kunt u een geverifieerd account kopen op het dark web en dit gebruiken voor contante app-kaarten.

Conclusies over contante app-kaarten

Zonder enige onzekerheid wordt de Cash-app het beste PayPal-alternatief en een beter middel om gemakkelijk internationale betalingen te ontvangen. Het mooiste is dat “Cash-app accounts niet onnodig beperkt en opschort, in tegenstelling tot PayPal.
Bedankt voor het lezen van ons bericht.

Cash App kaarden nieuwe 2022-methode en bakken - Cashoutgod (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6356

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.